LianaCMS: Kuvien kohdistaminen

Julkaistu: 02.02.2021

Voit nyt valita verkkosivuille lisättävästä kuvasta painopistekohdan, jonka alueelta kuva näytetään kuvapaikassa. Ominaisuus on hyödyllinen kun halutaan varmistua, että kuva kohdistuu haluttuun kohtaan eikä tämä kohta skaalaudu pois esimerkiksi kuvaa pienempää kuvapaikkaa käytettäessä.

Käyttääksesi toimintoa avaa Tiedostot-sivulta haluamasi kuva ja kohdista avautuvalta välilehdeltä esikatseluikkunasta painopiste. Tallenna valinta.

Ominaisuus on käytössä kaikilla asiakkaillamme.

Esimerkki: http://jonom.github.io/jquery-focuspoint/demos/helper/index.html