Ilmoitukset

Päivitetty: 07.10.2020 Tulosta

Voit määritellä järjestelmän lähettämään ilmoituksen aina, kun tuote joko ostetaan valitulla variaatiolla tai ostetaan ylipäätään. Haluttu variaatio valitaan valitsemalla sen tiedoista Ilmoitus-valintaruutu (ks. variaatioiden ohjeistus). Ilmoitus lähetetään järjestelmän yleisissä asetuksissa määriteltyyn myynnin sähköpostiosoitteeseen. Valitse sopiva vaihtoehto pudotusvalikosta ja klikkaa Tallenna.