Uutiset

Päivitetty: 02.09.2020 Tulosta

Uutisia voit hallinnoida klikkaamalla yläpalkista Uutiset.

1 Uutista pääset muokkaamaan helpoimmin klikkaamalla uutisen otsikkoa. Klikkaamalla uutisen riviä voit myös valita yläriviltä (2) haluamasi toiminnon.
2 Valittuun uutiseen voi kohdistaa eri toimintoja. Vie hiiri halutun toiminnon päälle, niin saat lisätietoja.
3 Uutisten kategoriat ja julkaisupäivämäärät näkyvät uutislistauksen sarakkeina.
4 Toiminnot-kuvakkeen kautta voit poistaa uutisen tai muokata sitä
5 Jos sinulla on käytössä useampia uutiskategorioita, voit valita näytettäväksi vain tietyn kategorian uutiset. Jokaisen uutisen on kuuluttava vähintään yhteen kategoriaan.
6 Voit myös valita uutiset näytettäväksi tietyn kuukauden tai vuoden mukaan.

Tässä ohjeessa:

Vinkki

Uutisen poistamistoiminto on peruuttamaton. Jos haluat uutisen vain pois sivuilta, kannattaa sen näkyvyys muuttaa piilotetuksi, jolloin uutista ei tarvitse poistaa kokonaan.