Tuotteet

Päivitetty: 02.09.2020 Tulosta

Tuotetta voit hallinnoida klikkaamalla yläpalkista Tuotteet.

1 Tuotteiden päänäkymässä näkyy lista kaikista LianaCMS:ssä olevista tuotteista. Pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan tuotetta klikkaamalla sen nimeä
2 Klikkaamalla tuotteen riviä, voit kohdistaa siihen eri toimintoja. Vie hiiri halutun toiminnon päälle, niin saat lisätietoja.
3 Voit selata tuotteita myös kategoriakohtaisesti valitsemalla oikealta tietyn kategorian.
4 Toiminnot-kuvakkeen kautta pääset muokkaamaan tai poistamaan tuotteen.