Tiedostot

Päivitetty: 21.08.2020 Tulosta

Julkaisujärjestelmässä on sisäänrakennettu tiedostopankki. Tiedostoja ladataan ja hallitaan päävalikon kohdasta Tiedostot.

1 Pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan haluamaasi tiedostoa klikkaamalla sen nimeä luettelosta. Muita toimintoja voit kohdistaa tiedostoon klikkaamalla rivin aktiiviseksi ja valitsemalla ikoneista haluttu toiminto (2 tai 3).
2 Valittuun tiedostoon voi kohdistaa eri toimintoja. Vie hiiri halutun toiminnon päälle, niin saat lisätietoja.
3 Voit avata erillisen Toiminnot-näkymän klikkaamalla Toiminnot-kuvaketta [].
4 Päänäkymässä näkyvät tiedostot ovat julkisia. Voit halutessasi myös salata tiedostoja, jolloin ne näkyvät vain valituille käyttäjille.

Tässä ohjeessa:

Vinkki

Erillisen sopimuksen mukaan tiedostoja pääsee hallinnoimaan myös FTP-tunnuksilla. Mikäli haluat FTP-tunnukset käyttöösi, ota yhteys myyjään.