Tapahtumat

Päivitetty: 02.09.2020 Tulosta

Uutisia voit hallinnoida klikkaamalla yläpalkista Tapahtumat. Tapahtumat vaativat näkyäkseen erillisen Tapahtumalista-moduulin.

1 Pääset muokkaamaan tapahtumaa helpoimmin klikkaamalla tapahtuman otsikkoa. Klikkaamalla tapahtuman riviä voit myös valita yläriviltä (2) tai Toiminnot-valikosta (4) haluamasi toiminnon.
2 Valittuun tapahtumaan voi kohdistaa eri toimintoja. Vie hiiri halutun toiminnon päälle, niin saat lisätietoja.
3 Tapahtumien kategoriat ja julkaisupäivämäärät näkyvät tapahtumalistan sarakkeina.
4 Toiminnot-kuvakkeen kautta voit poistaa tapahtuman tai muokata sitä
5 Jos käytössä on useampia tapahtumakategorioita, voit valita näytettäväksi vain tietyn kategorian tapahtumat.