Lisää uusi sivu

Päivitetty: 19.03.2021 Tulosta

Voit lisätä uuden sivun verkkosivuillesi alla olevan ohjeen mukaan:

1 Valitse päävalikosta Sivut-välilehti.
2 Klikkaa Lisää uusi sivu -ikonia.
3 Anna sivulle otsikko.
4 Valitse uudelle sivulle pääsivu, jonka alle se halutaan sivupuussa sijoittaa. Mikäli sivu tulee yhdeksi pääsivuista, jätä valinta tyhjäksi.
5 Voit halutessasi kopioida jo olemassa olevan sivun hierarkian uudelle sivulle. Kopioitu sivu saa saman rakenteen moduuleinen sekä alasivuineen kuin alkuperäinen sivu.
6 Valitse, haluatko uuden sivun sivulistauksen ensimmäiseksi vai viimeiseksi. Voit kuitenkin myös myöhemmin siirtää Sivut-sivun valikossa sivujen järjestystä nuolinäppäimillä.
7 Tallenna sivu painamalla Lisää-nappia.

Uusi sivu on oletuksena piilossa. Voit asettaa sivun näkyviin Näkyvyys-ikonista []. Mikäli haluat, että sivu näkyy tai ei näy sivuvalikossa, muuta valikkonäkyvyyttä []. Jos haluat päättää onko sivu löydettävissä hakukoneilla, muuta hakunäkyvyyttä []. Nuolinäppäimillä saat vaihdettua sivun paikkaa sivustolistauksessa sekä julkipuolen valikossa.