Sivut

Päivitetty: 18.03.2021 Tulosta

Verkkosivuston sivuja hallinnoidaan sivulista -näkymästä, jonka löydät ylävalikon kohdasta Sivut.

1 Sivulistasta löytyvät kaikki sivut hierarkisena näkymänä. Pääset muokkaamaan haluamaasi sivua klikkaamalla sen nimeä luettelosta. Muita toimintoja voit kohdistaa sivuun klikkaamalla rivin aktiiviseksi ja valitsemalla ikoneista haluttu toiminto (2 tai 6).
2 Valittuun sivuun voi kohdistaa eri toimintoja. Vie hiiri halutun toiminnon päälle, niin saat lisätietoja.
3 Liput kertovat millä kielellä sivu on olemassa. Lippujen oikealla puolella näet sivun viimeisimmän muokkauspäivän.
4 Näkyvyys-sarakkeessa voit muokata sivujen näkyvyyttä. Mikäli haluat estää tai sallia sivulle pääsyn, vaihda sivun näkyvyyttä []. Mikäli haluat, että sivu näkyy tai ei näy valikossa, muuta sivun valikkonäkyvyyttä []. Jos haluat päättää onko sivu löydettävissä hakukoneilla, muuta hakunäkyvyyttä [].
5 Järjestys-sarakkeessa olevilla nuolipainikkeilla [ ] avulla voit muokata sivujen järjestystä. Mikäli haluat sivun kokonaan toiseen kohtaan sivustoa (esim. pääsivun alasivuksi) vaihda sivun pääsivu Sivun asetukset -kohdasta.
6 Voit avata erillisen Toiminnot-näkymän klikkaamalla Toiminnot-kuvaketta [].

Katso myös ohjevideot Youtube -kanavaltamme sivuston sisältösivujen muokkaamisesta:

Voit katsoa ohjevideon myös Youtube -kanavallamme osoitteesta: https://youtu.be/FZMt4JEWP9Q

Sekä sisältösivujen asetusten muokkaamisesta:

Linkki videoon Youtubessa: https://youtu.be/uQIX-MEiUvs