Upotettu media

Päivitetty: 02.09.2020 Tulosta

Sivulle voi lisätä sisältöä upottamalla sitä muilta sivustoilta. Näin sivulle voi lisätä esimerkiksi Youtube-videoita.

Median upotus tapahtuu Ember Media from External Sites-kuvakkeesta [].

Upota sisältöä

Median upotukseen tarvitaan ainoastaan upotettavan mediatiedoston osoite. Videoille voi lisäksi määritellä koon pikseleinä tarvittaessa. Alla on esimerkki sivustolle upotetusta Youtube-videosta.

Median upotus muilta sivustoilta

Monet sivustot tarjoavat mahdollisuuden upottaa sisältöä myös omaa upotuskoodiaan käyttäen. Tällöin kyseinen upotuskoodi tulee usein lisätä suoraan HTML-koodiin. Pääset editorissa editoimaan HTML-koodia klikkaamalla työkalurivillä olevaa Koodi-ikonia.

Ole tarvittaessa yhteyttä tukeemme mikäli HTML-koodin editoiminen ei ole tuttua.