Kontaktit

Päivitetty: 02.09.2020 Lisäominaisuus Tulosta

Kontakteja käytetään henkilötietojen määrittämiseen. Niiden avulla voidaan sivuille luoda esimerkiksi lista henkilöstöstä tai toimipisteistä.

Kontaktien hallintaan pääsee Kontaktit-linkin kautta.

1 Kontaktilistasta löytyvät allekkain olemassa olevat kontaktit. Pääset muokkaamaan kontaktia kaksoisklikkaamalla kontaktin nimeä. Muita toimintoja voit kohdistaa kontaktiin klikkaamalla rivin aktiiviseksi ja valitsemalla ikoneista haluttu toiminto (2 tai 3).
2 Valittuun kontaktiin voi kohdistaa eri toimintoja. Vie hiiri halutun toiminnon päälle, niin saat lisätietoja.
3 Toiminnot -valikosta [] voit muokata kontaktia tai poistaa sen.
4 Voit selata kontakteja kategorioittain sivun oikeasta reunasta.