Käyttäjäryhmät

Päivitetty: 02.09.2020 Tulosta

1 Käyttäjäryhmät on jaoteltu valmiiksi käyttötarkoituksen mukaan Ylläpitäjä-, Intranet-, Extranet- ja Julkinen-ryhmiin. Pääset muokkaamaan ryhmää ja ryhmän jäsenten oikeuksia kaksoiklilkkaamalla sen nimeä.
2 Ryhmiin voi kohdistaa erilaisia toimintoja. Vie hiiri halutun toiminnon päälle, niin saat lisätietoja.
3 Ryhmän jäsenet -sarakkeesta löydät tiedon ryhmän jäsenten lukumäärästä. Klikkaamalla lukumäärää pääset näkemään listauksen ryhmän käyttäjistä.
4 Yhteenveto käyttöoikeuksista -painike avaa yhteenveto-ikkunan, josta ryhmien käyttäjäoikeuksia (mm. muokkausoikeudet) pääsee tarkastelemaan kootusti mutta yksityiskohtaisesti.