Käyttäjän lisääminen ja muokkaaminen

Päivitetty: 02.09.2020 Tulosta

Käyttäjän lisääminen ja muokkaaminen ovat näkymiltään samankaltaiset.

1 Käyttäjätili -kohdassa käyttäjälle määritellään käyttäjätunnus, salasana, sähköpostiosoite sekä nimi. Tarvittaessa voidaan määritellä myös kotikansio, ensisijainen ryhmä sekä voimassaoloaika ja tunnus voidaan myös poistaa.
2 Aiemmat kirjautumiset -välilehdeltä pääsee näkemään milloin ja mistä tunnuksella on viimeksi kirjauduttu.
3 Tunnukselle voidaan tarvittaessa määrittää avatar -kuva.
4 Jäsenyys -kohdassa määritellään käyttäjän käyttäjäryhmät, jotka määrittävät käyttäjän oikeudet sivustolla ja ylläpidossa.

Lisäksi löytyy vielä erillinen Käyttäjän tiedot -kohta, jossa voidaan käyttäjälle määritellä mm. yhteystietoja sekä organisaation tietoja. Näiden käyttö on asiakaskohtaista.