Kategoriat

Päivitetty: 08.10.2020 Tulosta

Jokainen uutinen, tapahtuma, tuote ja kontakti kuuluu aina vähintään yhteen kategoriaan. Kaikkia kategorioita hallitaan samaan tapaan riippumatta siitä, millaisesta sisällöstä on kyse. Kategorioita pääsee hallitsemaan etusivun Kategoriat -painikkeesta sekä mainittujen sisältösivujen Kategoriat -välilehdeltä.

1 Kategoriat-sivulla listataan kaikki kategoriat sisältötyypistä riippumatta.
2 Valittuun kategoriaan voi kohdistaa eri toimintoja. Vie hiiri halutun toiminnon päälle, niin saat lisätietoja.
3 Oikeanpuolesesta valikosta pääset valitsemaan näytetäänkö listauksessa kaikki kategoriat vai ainoastaan tietyn sisältötyypin (esim. uutisten) kategoriat.