Integraatiot

Päivitetty: 11.12.2020 Tulosta

LianaCMS:ään on totetutettu vuoden 2020 aikana uusi ja moderni REST API v3 -rajapinta, joka mahdollistaa alustan entistä paremman integroitumisen osaksi kolmannen osapuolen järjestelmiä.

Rajapinta mahdollistaa seuraavien tietojen siirtämisen järjestelmien välillä

• Uutiset (GET/POST/PATCH)
  • Tapahtumat (GET/POST/PATCH)
  • Tuotteet (GET/POST/PATCH)
  • Kontaktit (GET/POST/PATCH)
  • Lomakkeet (GET)
  • Kategoriat (GET)
  • Käyttäjät (GET/POST/PATCH(
  • Käyttäjäryhmät (GET)
  • Media (WIP)

Haluatko lisätietoja LianaCMS REST API -rajapinnasta? Ota yhteyttä tiimiimme, kerromme mielellämme lisää!

Tässä ohjeessa:

Vinkki

Haluatko tarkastella tarkemmin LianaCMS REST API -rajapintakuvausta? Ota yhteyttä myyntimme, ja kerromme mielellään lisää!