Asetukset

Päivitetty: 18.03.2021 Tulosta

Sivuston asetukset löytyvät ylävalikon kohdasta Asetukset. Näkymässä voi olla erilaisia kuvakkeita riippuen käyttäjätunnuksen oikeuksista, perustason käyttäjällä oikeuksia on vain hyvin rajoitetusti.

Katso myös ohjevideo Youtube -kanavaltamme sivuston perustietojen muokkaamisesta

Voit katsoa ohjevideon myös Youtube -kanavallamme osoitteesta: https://youtu.be/R_wFtNgSc6s

Lue myös lisää edelleenohjauksien tekemisestä sivustolle täältä