Käyttäjäasetukset

Päivitetty: 21.08.2020 Tulosta

Käyttäjätietojen muokkaaminen onnistuu klikkaamalla omaa käyttäjätunnusta ylläpitonäkymän oikeasta yläkulmasta.

1 Omat tiedot -välilehdellä voit muuttaa nimeäsi, ylläpitonäkymän kieltä, aikavyöhykettä sekä päivämäärän ja kellonajan muotoa. Kirjoita salasana vain mikäli haluat muuttaa nykyistä salasanaa.
2 Aiemmat kirjautumiset -välilehdeltä näet tiedot aiemmista kirjautumisista sisältäen mm. päivämäärän, kellonajan ja IP-osoitteen.
3 Voit käyttää henkilökohtaista API-avaintasi suojatun tiedon hakemiseen julkaisujärjestelmästä ilman, että sinun täytyy olla kirjautuneena sisään. Lisätietoja saat tarvittaessa myyjältä.
4 "Aloitussivuni näkymä" -kohdasta voit muokata aloitussivun näkymää. Klikkaamalla Näkyvyys-ikonia [] voit asettaa ominaisuuden näkyväksi tai piilotetuksi.
5 "Valikon linkit" -kohdasta voit valita mitä linkkejä vihreässä päävalikossa näkyy. Klikkaamalla Näkyvyys-ikonia [] voit asettaa linkin näkyväksi tai piilotetuksi.