Rekisteriselosteet

Päivitetty: 21.02.2020 Tulosta

Rekisteriselosteet

Omia kontakteja sisältäviä jakelulistoja ei voi käyttää, ellei niihin ole liitetty rekisteriselostetta. Jos lähetät tiedotteita ainoastaan LianaPressin oman mediatietokannan kontakteille, sinun ei tarvitse tehdä jakelulistoille erillistä rekisteriselostetta.

Hallintanäkymän Rekisteriselosteet-osiossa näet jo luodut rekisteriselosteet ja pääset hallinnoimaan niitä.

Uuden rekisteriselosteen luominen

Luo uusi rekisteriseloste klikkaamalla oikeassa kulmassa näkyvää Luo rekisteriseloste –painiketta.

Näkyvyys-kohdassa voit vaihtaa rekisteriselosteen näkyvyyttä ja tarvittaessa piilottaa rekisteriselosteen. Huomaa, että piilotettua rekisteriselostetta ei voi valita ja liittää jakelulistoihin. Kun rekisteriseloste on luotu, voit vaihtaa sen näkyvyyttä Rekisteriselosteet-näkymässä.

Anna rekisteriselosteelle nimi ja kirjoita sisältö. Rekisteriselosten nimi-kohtaan lisätty teksti näkyy sivun pääotsikkona.

Rekisteriselosteen hallinta

Rekisteriselosteet-näkymässä näet listattuna jo luodut rekisteriselosteet ja pääset hallinnoimaan niitä. Näkymässä voit muokata jo luotua rekisteriselostetta, vaihtaa rekisteriselosteen näkyvyyttä ja poistaa rekisteriselosteen.

• Pääset muokkaamaan jo luotua rekisteriselostetta Rekisteriselosteet-näkymässä klikkaamalla Muokkaa rekisteriselostetta -ikonia.
  • Voit vaihtaa jo luodun rekisteriselosteen näkyvyyttä klikkaamalla oikealla näkyvää tekstiä (Pilotettu/Julkaistu).
  • Voit poistaa yksittäisen rekisteriselosteen klikkaamalla punaisesta raksista.

Rekisteriselosteen liittäminen jakelulistaan

Voit liittää rekisteriselosteen jakelulistaan Jakelulistat-näkymässä klikkaamalla Muokkaa-ikonia.

Nimi-kohdassa näkyy jakelulista, johon rekisteriseloste liitetään. Valitse Rekisteriseloste-kohdan alasvetovalikosta haluttu rekisteriseloste ja paina tallenna.

Jakelulistan rekisteriselosteen vaihtaminen

Jakelulistaan liitettyä rekisteriselostetta voi vaihtaa Jakelulistat-näkymässä klikkaamalla Muokkaa-ikonia. Valitse Rekisteriseloste-kohdan alasvetovalikosta haluttu rekisteriseloste ja tallenna.